Συνήγορος του Φοίνικα: Σχόλιο για το παιχνίδι Ανόρθωση- Απόλλλων

Δυστυχώς προσθέσαμε ακόμη μια ήττα σε ντέρμπι παιχνίδι.
Το καλό και ορεξάτο πρώτο τριαντάλεπτο του αγώνα δεν σημαδεύτηκε από κάποια φάση που θα μας επέτρεπε να προηγηθούμε στο σκορ. Η αντίπαλη ομάδα σταδιακά ισορρόπησε τον αγώνα και κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο μέσα από ένα στημένο να φύγει και αυτή με τους τρεις βαθμούς από το Αντώνης Παπαδόπουλος.
Η Ανόρθωση από την άλλη δεν κατάφερε να φτιάξει αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Γιοβάνοβιτς, δείγμα της πολύ κακής ψυχολογίας που έχει αυτό το διάστημα, ίσως και ικανότητας θα προσέθετε κανείς.
Ας μην γελιόμαστε. Η χρονιά προμηνύεται πολύ δύσκολη, αν και βαθμολογικά τα δεδομένα είναι ακόμη υπαρκτά. Ο νέος προπονητής έχει να ανέβει ένα βούνο για να καταφέρει να φέρει ισορροπία και ηρεμία στην ομάδα.
Τα λάθη του καλοκαιριού και οι κακές αποφάσεις δεν διορθώνονται αυτή την στιγμή και το μόνο που μπορούμε να βελτιώσουμε είναι τον κακό μας εαυτό.
Μια τεράστια υπόκλιση στις χιλιάδες κόσμου αυτής της ομάδας που με την παρουσία τους κάθε βδομάδα παραδίδουν μαθήματα ατόφιας και αγνής αγάπης για τον Σύλλογο που αγαπούν.
Κάθε βδομάδα παρέχουμε σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές όλα τα εχέγγυα για να επικρατήσουν, δυστυχώς όμως δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε και μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.
Η συνέχεια σε λίγα βράδια από σήμερα στο «Τάσος Μάρκου».